Home
Reizen
Contact
Volg ons

Volg ons

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Maandag – Zaterdag 10.00 – 20.00

GO UP

Oldtimerreis Kröv aan de Moezel

Prijs €350 2 dagen
Scroll naar beneden

Oldtimerreis Kröv aan de Moezel

€350 per persoon

Iedere 2 jaar verandert het dorpje Kröv in een oldtimerparadijs. Honderden oude trekkers staan aan de oevers van de Moezel om bewonderd te worden en zaterdags gaat een lange stoet door het Duitse dorpje.

Algemene informatie & boeking

De prijs van het oldtimerweekend Kröv bedraagt € 350 per persoon op basis van een 2-persoonskamer. Reist u alleen, dan kunnen we proberen u in te delen. Er zijn enkele 1-persoonskamers en deze kosten € 50 extra. Alle entreegelden volgens bovenstaand programma zijn inbegrepen. Idem overnachting, ontbijt, lunchpakket op heenreis en diner op terugreis. Er zijn 14 plaatsen beschikbaar.

 

  • Vertrek Datum
    15 augustus
  • Terugkomst Datum
    16 augustus
1
Zaterdag 15 augustus
Vertrek in de vroege ochtend vanaf diverse opstapplaatsen. Onderweg naar Kröv aan de Moezel bezoeken we een mooie trekkerverzameling. In de middag rijden we verder naar Kröv waar honderden trekkers in een parade door het dorp rijden en langs de oevers van de Moezel opgesteld staan. Hier kunt u op uw gemak al dit bijzonders bekijken. Diner is voor eigen rekening. In de avond rijden we naar ons hotel net buiten het dorp en is er tijd om gezellig na te praten.
2
Zondag 16 augustus
Na het ontbijt gaan we weer naar Kröv. Om 11 uur worden de gloeikoppen ontstoken en om half 1 worden de trekkers gezegend. Tegen een uur of 3 rijden we terug naar de opstapplaatsen waarbij we onderweg stoppen voor een goed diner. De lunch is vandaag voor eigen rekening.  

Reis Locatie

Duitsland - Kröv aan de Moezel