Home
Reizen
Contact
Volg ons

Volg ons

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Maandag – Zaterdag 10.00 – 20.00

GO UP

Oldtimerreis Grossglockner

Prijs 4 dagen
Scroll naar beneden

Oldtimerreis Grossglockner

per persoon

Voor de derde keer op rij bezoeken we het mooie oldtimerspektakel op de Grossglockner 

 

Algemene informatie & boeking

Het programma is onder voorbehoud. Gaandeweg het jaar zullen diverse bezoeken worden geregeld en zullen we het programma verder compleet maken tot weer een geweldige reis. Het aantal plaatsen is ieder jaar beperkt. Wil je het definitieve programma ontvangen zodra het gereed is, schrijf je dan hiervoor in. Je zit nergens aan vast, maar hebt wel als eerste de mogelijkheid je in te schrijven.

 

 

 

1
Donderdag 17 september
Vliegreis en bezoek museum of trekkerverzamelaar.
2
Vrijdag 18 september
Doorreis naar Brück waar de oldtimers verzamelen. De reis gaat door een schitterende omgeving waarbij we onderweg een bezoek brengen aan een museum of verzamelaar.
3
Zaterdag 19 september
Vroeg ontbijt want voor 7.00 uur moeten we de finish van de Grossglockner passeren om een goede plaats te bemachtigen zodat we de trekkers het laatste steile stuk zien overwinnen waarbij ze de finish in zicht hebben. De emotie straalt van de rijders na deze loodzware rit en wij kunnen volop genieten van honderden trekkers van bijna alle merken. Sommigen schitterend versierd. De één komt moeiteloos boven terwijl de ander kruipend met zwarte rookpluimen naar de finish gaat. Boven verzamelen trekkers en rijders zich en kunnen we tussen al dit moois de trekkers van dichtbij bekijken. Het is onbeschrijfelijk dit spektakel te zien met op de achtergrond geweldige bergen! Dit moet je meegemaakt hebben. Tegen 12 uur verlaten we de Grossglockner en passeren vele trekkers die ook weer afdalen. .
4
Zondag 20 september
Vliegreis naar Nederland.

Reis Locatie

Oostenrijk - Grossglockner